Graham Crich

Vice President Cloud EMEA, Veeam

Graham Crich is de VP van Cloud voor EMEA en is verantwoordelijk voor het beheer van de cloud sales in de hele regio via het Veeam Cloud en Service Provider programma.  

Graham kwam in april 2018 bij Veeam in dienst en brengt meer dan 25 jaar ervaring in de IT-industrie met zich mee. Hij heeft tal van senior managementfuncties bekleed bij fabrikanten, resellers en softwareleveranciers. Hij was stichtend lid van een Britse dienstverlener 7 Global Ltd., betrokken bij de oprichting van het bedrijf, het bepalen van de strategie en het aantrekken van eerste en tweede ronde financiering.   Voorafgaand aan Veeam werkte Graham 12 jaar bij VMware, waar hij het VMware Service Provider-programma oprichtte en het bedrijf groeide tot meer dan 3500 partners in de EMEA. 

Graham, gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, is getrouwd, heeft twee volwassen kinderen en houdt van alle sporten, met name golf, rugby en voetbal.

 

13.10 uur – Dataprotectie in de cloud: welke keuzes moet je maken?
Als motor van de digitale transformatie en bron van belangrijke bruikbare inzichten zijn gegevens doorslaggevend voor uw succes. Maar diezelfde gegevens zorgen ook voor uitdagingen.

  • Hoe business modellen reageren op trends
  • Hoe houd je grip op de gegevens die zich over apps, apparaten en meerdere clouds verspreiden?
  • Hoe kan je de risico’s op gegevensverlies en calamiteiten verkleinen?  

Tijdens deze sessie gaan we in op bovenstaande onderwerpen en leer je van use cases.

Deze sessie wordt in het Engels gegeven