Sentia

Thales

CrowdStrike

CrowdStrike heeft beveiliging opnieuw gedefinieerd met ’s werelds meest geavanceerde cloud-native platform dat de mensen, processen en technologieën die moderne ondernemingen aandrijven, beschermt en mogelijk maakt. CrowdStrike beveiligt de meest kritieke gebieden van bedrijfsrisico’s en cloudworkloads, om klanten de concurrenten van vandaag voor te blijven en inbreuken te stoppen.

Het Falcon-platform, aangedreven door de CrowdStrike Security Cloud, maakt gebruik van realtime indicatoren van aanvallen.

Met CrowdStrike profiteren klanten van superieure bescherming, betere prestaties, minder complexiteit en directe time-to-value.

Rubrik

Rubrik beschikt over een uitgebreid portfolio bestaande uit o.a. cloud- en datacenteroplossingen,  met  focus op innovatie en kwaliteit.

Rubrik wordt door Gartner genoemd als ‘Leader’ in het Magic Quadrant. Dit komt door de moderne kijk op cloud data management.

Avepoint

AvePoint is de grootste leverancier van Microsoft 365-oplossingen voor gegevensbeheer en biedt een volledige reeks SaaS-oplossingen voor het migreren, beheren en beschermen van gegevens. Sluit u aan bij de meer dan 8 miljoen cloudgebruikers die op ons rekenen om met vertrouwen samen te werken.

 

Citrix

Citrix helpt organisaties een consistente en veilige werkervaring te bieden, ongeacht waar het werk gedaan wordt – op kantoor, thuis of elders.

Onze digitale werkplekoplossingen geven elke medewerker de middelen en de ruimte die nodig is om zijn beste werk te doen.  En ons platform brengt gebruikerservaring, IT-flexibiliteit en beveiliging samen om innovatie, veerkracht en bedrijfscontinuïteit te bevorderen – terwijl de grenzen van geografie, apparaten, netwerken en zelfs de cloud worden opgeheven om een betere werknemerservaring te leveren.

Nutanix

Nutanix is wereldwijd leider in cloud-software en hyperconverged infrastructuuroplossingen die de infrastructuur onzichtbaar maakt, zodat IT zich volledig kan richten op de applicaties en services die de business ondersteunen. Organisaties over de hele wereld gebruiken Nutanix Enterprise Cloud OS-software om one-click applicatiebeheer en mobiliteit te realiseren voor de public, private en distributed edge clouds, zodat elke applicatie op elke schaal kan draaien tegen een aanzienlijk lagere Total Cost of Ownership. Organisatie zijn hierdoor in staat on-demand een high-performance IT-omgeving te leveren, waardoor applicatie-owners een cloud-achtige ervaring krijgen.

Volg Nutanix op Twitter via @nutanix_nl.

Redwood

Many companies talk about being different or innovative but when it comes to mission-critical automation deployed at an industrial scale very few have delivered. It’s a huge honour to have some of the world’s largest and most successful companies place their trust in Redwood to automate their mission critical business and IT processes and living up to that trust means everything to us.

Weolcan

Weolcan is een adviesbureau gespecialiseerd in digitale transitie. Als onafhankelijke cloud consultants adviseren wij onze klanten over een Cloud Strategie die daadwerkelijk bijdraagt aan het realiseren van de strategische bedrijfsdoelstellingen. Zodra de Cloud Strategie is geaccordeerd helpen wij bij de inrichting van ‘People & Processes’, zodanig dat de klant niet alleen in de cloud, maar ook ‘in control’ blijft ten aanzien van Risk, Security, Compliancy Rules en Budget. Dat doen we aan de hand van ons Cloud Governance Framework, inclusief de inrichting van een Cloud Center of Expertise en uitwerking van het Target Operating Model.

Solvinity

Je zou ons een cloudpartner kunnen noemen. Of een managed hosting-provider. Beide omschrijvingen dekken echter niet helemaal wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen. We zijn een vooruitstrevend managed hosting-bedrijf met een indrukwekkende staat van dienst. Ruim 250 Solvineers werken dag en nacht om ervoor te zorgen dat de business van onze klanten 24/7 blijft draaien en kan meebewegen met elke verandering in de wereld. Vanzelfsprekend met alle (inter)nationale certificeringen die je nodig hebt om compliant te zijn.